Welke Features Van De Samsung Galaxy S8 Zijn Uniek? En Waarom Moet Je Voor Deze Smartphone Kiezen Dit Jaar? Lees Er Alles Over

Sharing is caring!

 De Samsung S8 een ontwerp dat de verdienste heeft dat het revolutionair is. Het geheim van dit succes kan in twee woorden worden samengevat: Infinity Display, met een 5,8-inch Super AMOLED-display, dat bijna het hele frontpaneel van de smartphone beslaat.

De Galaxy S8 Is Dit Jaar Een Stuk Beter Ontvangen Als De Mindere Galaxy Note 7

Een grenzeloos apparaat dus, met een scherm dat veel groter is dan dat van de Samsung Galaxy S7 (dat is 5,1 inch “slechts”), zonder dat het veel omslachtiger is (148,9 x 68,1 x 8 mm voor de Samsung Galaxy S8, tegen 142,4 x 69,6 x 7,9 mm voor de S7). Een echte prestatie, vooral omdat de Samsung Galaxy S8 155 g weegt, slechts 3 g meer dan zijn voorganger.

  • De Samsung Galaxy S8+ is daarentegen een echte tablet met zijn 6,2-inch scherm (groter dan het Samsung Galaxy Note scherm), en hij is logischerwijs groter, breder, dikker (159,5 x 73,4 x 8,1 mm) en zwaarder (173 g) dan de Samsung Galaxy S8.

Samsung S8

Materialen En Behandeling Van De Nieuwe Samsung’s Nieuwe Top Telefoon

Qua materialen heeft Samsung gekozen voor een klassieke maar winnende combinatie voor haar nieuwe smartphones: de fusie tussen glas (Gorilla Glass 5) en metaal. De Samsung Galaxy S8 en S8+ hebben gebogen randen aan de voor- en achterkant, een functie die voorheen voorbehouden was aan de Edge versie.

·Naast de esthetiek, verbetert het de handling. Als u de homeknop en andere sleutels die u gewend bent niet kunt vinden, hoeft u niet verder te zoeken. Ze zijn subtiel geïntegreerd in het scherm voor een optimale onderdompeling en verschijnen alleen wanneer u ze wilt gebruiken.

Samsung S8 telefoon

Een Scherm Dat Echt Niet Onder Doet Voor Alle Andere Top Smartphones

We hebben ze hierboven genoemd, maar ze verdienen een dubbele vermelding. De 5,8 en 6,2 inch grensloze displays van de Samsung Galaxy S8 en S8+ zijn groter, veel groter dan die van de iPhone 7 en 7 Plus (4,7 en 5,5 inch). Ze hebben een resolutie van 2960 x 1440 pixels (2560 x 1440 pixels voor de Samsung Galaxy S7) en een resolutie van 570 en 529 ppi. Beide smartphones zijn standaard in Full HD+ en kunnen overschakelen naar WQHD+.